Autómentés

Autómentés

Nincs attól bosszantóbb, mint az, amikor az autónk menet közben adja fel a szolgálatot. Sokszor látunk az autópályákon nyitott motorháztető mellett álldogáló autósokat, akik kétségbeesetten telefonálgatnak. Ilyen esetben nincs kihez fordulni, nincs kit felhívni így a segítség is sokat várat magára.

A Lanzs Kft. országos és európai lefedettséggel rendelkező autómentő hálózathoz biztosít hozzáférést a Mobilitás garancia szolgáltatásával. Legyen belföldön, vagy külföldön nem kell azon aggódnia, hogy az út szélén ragad. A garancia birtokában 1 órán belül meg kezdjük az autó mentését és elkezdjük szervezni a biztonságos hazajutását.

Több mint autómentés

Az autómentés szolgáltatásunkkal garantáljuk az Ön, szerettei és gépkocsijának biztonságát úgy hogy vagy elszállítjuk a legközelebbi szerviz partnerünkhöz, vagy szállást foglalunk, Önöknek maximum 3 éjszakára vagy haza szállítjuk a gépkocsiját és Önöket. Igyekszünk ilyenkor mindent megtenni annak érdekében, hogy az utazását, nyaralást ne tegye kellemetlen élménnyé egy bosszantó meghibásodás. Természetesen ilyen esetben soha nem lehet a mentés elég gyors és a probléma megoldás elég zökkenőmentes, de azon leszünk, hogy a leggyorsabban segítsük ki a bajból.

Hosszabb utak, családi nyaralások előtt érdemes átvizsgáltatni az autóját, amivel a diagnosztizálható és érzékelhető meghibásodását korrigálni és javítani tudjuk. Ezzel nem válthatjuk ki egy defekt, ütközés okozta meghibásodásokat, de arra a Mobilitás garanciánk ad megfelelő megoldást!

Jelentkezzen be hozzánk hétköznap a 8-17 óra között a +36-70378-3363-as telefonszámon, vagy az éjjel nappal használható https://lanzs.hu/szerviz-idopont-foglalas weboldalon.

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Agyag utca 10.