Szerviz időpont foglalás

Szerviz időpont foglalás

Ne várja meg míg elromlik és használhatatlanná válik szeretett gépjárműve, mindennapi munkaeszköze.

Cégünk vállalja személygépkocsijának, kisteherautójának és terepjárójának időszakos karbantartási munkálatainak tervezését és előre egyeztetett időpontban történő javítását. Felkészült kollégáink a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, gyári szerelési normákat betartva a gyárival megegyező magas minőségű alkatrészekkel garantálják a folyamatos és gondtalan autózást. 

Márka független prémium autószerviz Nyíregyháza. Szervizünk motor szervizelési szolgáltatásaival megoldást jelent a gépjárműve motorolaj cseréhez és a hozzá kapcsolódó szűrők cserékéhez. Érdemes a motorolajat 15000 kilométerenként ellenőrizni és kicserélni a gépjármű gyártójának ajánlásának megfelelő kenőanyaggal.

A mai gépjárművek egyre nagyobb kihívás elé állítják a szervizeket a folyamatosan bonyolódó technikájukkal. Ahhoz, hogy a motor a megfelelő teljesítményt és a gazdaságos működést produkálhassa, ezért a motorvezérlő egység diagnosztikai specialistáink pontos hiba feltárást és javítást biztosítanak a gépjárműve számára.

Nyáron is, télen is elengedhetetlen az akkumulátor megfelelő kapacitása. Ne várja meg míg elromlik, ellenőriztesse, szervizeltesse vagy szükség estén cseréltessen ki szervizünkben az akkumulátorát, ahol korszerű eszközökkel, szakszerűen javítjuk vagy cseréljük a meghibásodott akkumulátorát. Nálunk vásárolt akkumulátor esetén a régi akkumulátorának környezettudatos megsemmisítését is vállaljuk.

Autószerviz Nyíregyháza

Világit valami a műszerfalon? Ez nem jelenthet mást, mint azt, hogy valami elromlott vagy nem megfelelően működik. Szakembereink gyorsan és szakszerűen megállapítják a problémát és szakszerűen kijavítják azt. Teljes körű gondoskodásunk nem csak azt jelenti, hogy a fennálló problémát kijavítjuk, hanem azt is, hogy a meghibásodott alkatrésszel összefüggésben lévő alkatrészeket is ellenőrizzük a nagyobb meghibásodások elkerülése érdekében.

Start/Stop rendszerrel ellátott gépjárműve van, és nem működik megfelelően, akkor térjen be hozzánk. Itt a hibát elhárítjuk, hogy élvezhesse ezt a remek funkciót.

Cégünk munkatársai féltett gépjárművét szakszerűen veszi át, így elkerülhetjük azokat a kellemetlenségeket, mint azt hogy „Ez még működött, amikor ide hoztam.” Itt karcolták meg”

Jelentkezzen be hozzánk hétköznap a 8-17 óra között a +36 70 378 3363-as telefonszámon, vagy az éjjel nappal használható időpont foglalási űrlapon.

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Agyag utca 10.