info@lanzs.hu +36 70 433 7993
2023-04-12

Üzembe állt a Motul Evo Gen2 váltóolaj cserélője

A LANZS Kft. Európa első száz szervizében aki megkapta a Motul Evo Gen2 váltóolaj cserélőjét

Technológia csúcsa a  váltóolaj cserében, maximális teljesítmény kihasználás, optimális fogyasztás, kimagasló vezetési élmény, és a gazdaságos üzemeltetés érdekében. A kollégák egy jó hangulatú oktatáson vettek részt, ami alatt a Motul Evo Gen2 legújabb funkcióival is megismerkedtek.


Miért ennyire fontos az automata váltó olajcsere?

Az automata váltó olajcserével megelőzhetők az olyan kezdeti tünetek, mint a rángatás. Az automata váltó olajcsere megelőző karbantartást ad, de nem javítja a meglévő hibát. A megfelelő karbantartás segítségével hatékonyan növelhető az automata váltó élettartama, emellett az automata váltó működése befolyásolja a menetkomfortot is.

A legtöbb automata váltó, annak szerkezeti felépítése miatt, olaj hagyományos leengedése után, az elhasználódott olaj több, mint fele bent marad a váltóban. A teljes töltet cseréje egy speciális géppel oldható meg, aminek segítségével elvégezhető a gépi automata váltó olajcsere. A gép nem csak a teljes mennyiséget cserélni, de át is öblíti a rendszert, így biztosítható, hogy csak friss lesz marad a váltóban.