info@lanzs.hu +36 70 433 7993
2021-04-14

Nincs fék, nincs félelem!

A Tankcsapda zenekar hivatalos gépjármű szerviz partnere, a Lanzs Kft!


Hogyan jött létre a kapcsolat?

Legújabb, budapesti telephelyünkön történt meg az első találkozás, mely igazából a véletlen műve volt. Ez a telephely korábban főleg gumiabroncs szervizként funkcionált, ahol az együttes tagjai –mint utóbb kiderült- gyakran megfordultak.
Ebben az időszakban hivatalos gépjármű szerviz partner híján, jött az ötlet egy esetleges közös együttműködésre. Egy ilyen, több mint 30 éves múltra visszatekintő, szinte mindenki által ismert rock együttesnek mindenképp szüksége van egy olyan profi csapatra, mely biztosítja számára a gondtalan mobilitást, az év bármely szakában, annak bármely napján.

Mivel cégünk, a Lanzs Kft országos szerviz hálózattal rendelkezik, Nyíregyházán, Budapesten, Hajdúnánáson és Mátészalkán, így kézenfekvőnek tűnt elgondolkodni egy olyan kapcsolaton, mely mindenki számára gyümölcsöző.

Prémium, márkafüggetlen gépjármű szervizeink már a kapcsolat elején rugalmasan álltak és állnak azóta is a különböző feladatok elvégzéshez. Hajdúnánási szervizünkben –Debrecen közelsége miatt- már számos feladatot elvégeztünk a csapat gépjárművein, a Tőlünk megszokott magas minőségben, melyet az együttes tagja is remélhetőleg meg tudnak erősíteni.

Van fék, nincs félelem!

Esetünkben természetesen van fék, de nincs félelem! Ez ugyanis együttműködésünk alapja. Az együttest ismerőknek a fenti mondat nagyon ismerős lehet, természetesen ez sem a véletlen műve! Kattints ide: https://www.youtube.com/watch?v=m94OCdqDN_M


A fentiekből már nem nehéz kitalálni, hogy a kapcsolat létrejött, így ahogy kezdtük is blog bejegyzésünk, a Tankcsapda zenekar hivatalos gépjármű szerviz partnere, a Lanzs Kft! Az együttes mögé beállt cégünk a Lanzs Kft, mely garantálja a mobilitást a srácoknak, a remélhetőleg hamarosan induló turnék fellépések és fesztiválok során. Erre természetesen már az összes gépjármű fel lett készítve, a Tankok útra készen, a turné buszok Csőre töltve, és reméljük hogy hamarosan újra szólhat a Rock & Roll rugója is!