Váltójavítás

Váltójavítás

A váltó az egyik legbonyolultabb alkatrésze a gépkocsinak, ami azért felelős, hogy a motor erejét eljuttassa a meghajtott kerekekhez. Kétfajta váltót ismerünk, a manuális kézi váltót és az automata váltót. A sebességváltó működéséhez mindig átvizsgáljuk a sebesség átviteli alkatrészeket. Átnézzük ilyenkor a differenciálművet, a kuplungtárcsát, kuplungot, féltengelyt és a váltórudazatot. Ezen alkatrészeknek bármelyikének hibája okozhatja a váltó meghibásodását. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a kollégáink a legkorszerűbb autók váltójával is sikerrel megbirkózhassanak. A manuális váltós autók mellet a CVT és DSG váltókat is javítjuk.

A váltók helytelen működésénél általában a kuplung alkatrészek azok, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk. A prémium alkatrészgyártókon kívül nem is próbálkoznak olcsóbb kivitelek előállításával, ezért a kuplung alkatrészeknél minősített kollégáink problémamentes javítást garantálnak.

Jelentkezzen be hozzánk hétköznap a 8-17 óra között a +36 70 378 3363-as telefonszámon, vagy az éjjel nappal használható https://lanzs.hu/szerviz-idopont-foglalas weboldalon.

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Agyag utca 10.